Invigningsfest!

Invigningsfest!

Nu när vi har fått allt på plats i butiken och hösten har satt igång, vill vi passa på att ha en riktig invingningsfest!

Vi kommer bjuda på dryck, snacks och självklart bra erbjudanden. Butiken ligger på Roslagsgatan 21 och invigningen är mellan kl 17-19.

Så kom förbi, ta ett glas vin och säg hej!

Kram
Invigning av Bag-all butikAlso in News

Invigningen!
Invigningen!

I fredags hade äntligen den stora dagen kommit för invigningen av Bag-alls butik i Stockholm! Som vi hade putsat och fejat för att få allting klart i tid. (Det är bra att ha en deadline så man verkligen måste se till att få upp de där sista krokarna, tapetsera toan etc…)

 

Read More

Små fodral - för små saker
Små fodral - för små saker

Idag fick vi in 3 nya varianter av 3 favorit prints! Random Stuff, Private Stuff och Earbuds. Dom är perfekt att ha i din handväskan, fickan eller som förvaring i en låda hemma. Det innebär att du slipper ha tuggummin, nycklar, hörlurar, laddare, smink, tofsar etc, löst skräpandes. 

Fodralen är vadderade och är perfekta för alla dina småsaker. Dom är fodrade med ett snyggt randigt tyg i 100 % naturligt bomull och har ett blixtlås så de går att stänga.

Random Stuff fodralet kommer även i två till storlekar - eftersom random stuff kommer i alla olika former och storlekar!

Read More

Bag-all <3  Dubin Breast Center
Bag-all <3 Dubin Breast Center

Bag-All är så tacksamma att kunna berätta att vi samlat ihop över $2,500 till Dubin Breast Center. Det hade inte varit möjligt utan våra fantastiska kunder! Det är nämligen 15 % av försäljningen av Pink Collection 7-pack som vi oavkortat gett vidare till Dubins Breast Center. Pengarna går till deras kampanj för holistisk hälsa och välmående för patienter med, eller i riskzonen för, cancer. 
Nu när Pink Collection 7-pack är slutsåld så startar vi på en ny kula! Vi har uppdaterat packet så det nu innehåller 5 organizing bags istället för 7; 1 Wash me!, 1 Polkadot Lingerie,1 Ballet flats, 1 Charger, 1 Ring. Påsarna kommer i en fin bomullspåse, vilket gör det till en grym present! 15% av försäljningen kommer självklart fortsätta att gå till cancer forskning.
Vi på Bag-all vill än en gång tacka alla våra underbara kunder som har hjälpt till att samla ihop pengarna till Dubin Breast Center. Vi hoppas kunna fortsätta bidra till bröstcancer forskningen även med vårt nya pack. 

Read More