Chic och Praktisk

Chic och Praktisk

Nätpåsen! Nu är den äntligen här!  

Alla behöver en lätt påse som enkelt kan vikas ihop och läggas i vilken väska (eller ficka) som helst. Att den är trendig och bra för miljön gör att vi älskar vår nya net bag ännu mer!

Nätpåse

Den lilla fickan som påsen viks in i när du inte använder den, fungerar som en innerficka när den är utvecklad. I den fickan får du plats med nycklar, telefon, korthållare m.m.
Nätpåsen är också perfekt att ha med som strand väska, då alla dina saker stannar kvar i väskan men sanden åker ut (och hamnar därmed inte i din hall). Köp din väska för 149 kr här

 

nätpåse
Also in News

Love the Wine you're with
Love the Wine you're with

Varför nöja dig med en trött systemet-kasse, när du kan bära ditt vin i en snygg tygpåse? Det bästa med våra vinpåsar är inte heller att dom är snygga, de bästa är att dom kan användas om och om igen.

Bag-all har 7 olika vinpåsar att välja mellan och är en perfekt gå-bort present att ge tillsammans med en flaska vin. Många av våra kunder väljer även att monogramma vinpåsen med festens, eller värdarnas namn samt byta bandet.

Read More

Maison Interiør
Maison Interiør

Read More

If is not moving, monogram it!
If is not moving, monogram it!

Det här med monogram är en väldigt stor grej i Amerika, speciellt i södra staterna, men även mer och mer i New York.

Vi tycker att det är jättekul med monogram och säger som Reese Witherspoon: ”My rule is, if is not moving, monogram it!”

Så därför tänkte vi att när vi öppnade Bag-all butiken i Sverige skulle vi passa på att erbjuda monogram på kläder och andra saker som inte är våra produkter. Det har resulterat i hemsidan: monogramma.se

Idéen är att man tar med sina egna saker och kommer in med dem i butiken på Roslagsgatan 21, eller skickar med posten. Det kan vara kläder, handdukar, örngott eller vad som helst i tyg så sätter vi valfritt monogram på.

Det roliga med monogram är att man kan göra så många olika saker med dem, det är bara fantasin som sätter gränsen. Och så är de en fantastisk present – vad kan vara roligare än att få någonting med sitt eget namn eller initialer på? Det visar verkligen att den man får presenten av har tänkt till lite extra och tänkt just på dig.

Read More