Chic och Praktisk

Chic och Praktisk

Nätpåsen! Nu är den äntligen här!  

Alla behöver en lätt påse som enkelt kan vikas ihop och läggas i vilken väska (eller ficka) som helst. Att den är trendig och bra för miljön gör att vi älskar vår nya net bag ännu mer!

Nätpåse

Den lilla fickan som påsen viks in i när du inte använder den, fungerar som en innerficka när den är utvecklad. I den fickan får du plats med nycklar, telefon, korthållare m.m.
Nätpåsen är också perfekt att ha med som strand väska, då alla dina saker stannar kvar i väskan men sanden åker ut (och hamnar därmed inte i din hall). Köp din väska för 149 kr här

 

nätpåse
Also in News

Bag-all på semester!
Bag-all på semester!

Vi älskar när vi får se vart i världen våra påsar hamnar! En "Wet Beach Stuff" på Mallorca eller en "Wash Me Please" på väg till New York City? Tack för att ni taggar oss i era fina bilder! 

Klicka här för att se bilder från våra följare på semester!

Read More

Mini Cases!
Mini Cases!

En av våra allra minsta produkter men en av våra största favoriter är våra Mini Cases!

De finns i fyra olika varianter, perfekt storlek för att ha med i sin handväska! För den som behöver ett litet fodral för sina nycklar, små hörlurar som man ständigt tappar bort i väskan, eller till vad som helst!

 

Read More

Pom pom bonanza!
Pom pom bonanza!

Vi älskar pom pom fodral! Gör inte du? Behöver du frodral till allt sånt du har som du inte vet vad du ska göra av? Skramlet i handväskan, till alla prylarna på skrivbordet?

I så fall tycker vi att du borde införskaffa ett Pom pom fodral!

Dessa fodral är handgjorda av indiska hantverkare och printade med block-print teknik.

Varje fodral har olika foder!

Fodralen kommer i tre olika storlekar. De minsta är perfekta för alla små sminksaker man måste ha med sig i handväskan, eller nycklar, hårsnoddar och sånt! Medium fodralet är lite större och är perfekt att ha i barnvagnen och likande! Våra största fodral är så pass rympliga att mindre datorer får plats.

Pom pom away!

Read More